نحوه ايمن نگه داشتن کودکان در زمان پرستاري از آنها


ايمن نگه داشتن کودکان، مهمترين کار پرستار کودک مي باشد. اگر تصميم داريد پرستار کودک شويد، خواه اولين بار باشد، يا اين کار را قبلاً انجام داده ايد، اين مقاله را بخوانيد تا با نحوه ايمن نگه داشتن کودکان در حين پرستاري از آنها آشنا شويد.


کودکان زير 5 سال را هميشه در معرض ديد خود قرار دهيد. اگر آنها شروع به رفتن به جهت ديگري کردند، مطمئن باشيد که به دنبال آنها برويد، يا از آنها سوال بپرسيد که کجا مي روند و آماده باشيد که اگر آنها به جايي ميروند که اجازه رفتن به آنجا را ندارند، جلوي آنها را بگيريد.


اگر کودک بيش از 5 سال دارد، به آنها اجازه دهيد در خانه بمانند، اما فقط اجازه رفتن به اتاق هايي را دارند که محدوديتي براي رفتن به آنها ندارند. اگر آنها به بيرون مي روند (اطمينان حاصل کنيد که والدين به آنها اجازه مي دهند)، آنها را محدود کنيد که فقط در زاويه ديد شما باشند.


اگر کودک در اتاق ديگري است، مطمئن باشيد که صداي تلويزيون، استريو يا گرامافون زياد نباشد به طوري که اگر اتفاقي افتاد، به چيزي احتياج داشتند و يا گريه کردند، صداي آنها را بشنويد.


آنها را نزديک به خود نگه داريد. اگر در يک مکان عمومي بسيار شلوغ هستيد، مطمئن باشيد که آنها را در کنار خود نگه داريد و دست آنها را رها نکنيد. اگر در مکاني مانند پارک هستيد، به آنها اجازه دهيد کمي گشت بزنند، اما هميشه اطمينان حاصل کنيد که مي توانيد آنها را ببينيد و مي دانيد که در کجا هستند.


قبل از اينکه والدين کودک خانه را ترک کنند، ??از آنها بپرسيد که آيا اجازه داريد کودک آنها را به مکان هاي عمومي ببريد. اگر آنها اجازه نمي دهند، به خواسته هاي والدين کودک احترام  بگذاريد. حتي اگر کودک آنها واقعاً دوست دارد که او را بيرون ببريد، به هر دليلي که والدين گفتند نه، اين کار را انجام ندهيد.


اگر ميخواهيد جايي برويد، از قرار دادن کودک در يک ماشين داغ به تنهايي خودداري کنيد. حتي اگر فکر مي کنيد فقط براي يک دقيقه کار خود را انجام مي دهيد و زود برميگرديد و يا کودک تمايلي ندارد با شما بيايد، آنها را با خود ببريد، زيرا اين براي امنيت آنها بسيار مهم است.


از پاسخ دادن به تلفن يا باز کردن درب خودداري کنيد مگر اينکه والدين باشند. اگر شخصي باشد که والدين منتظار آمدن يا تماس آنها باشند، والدين ممکن است کلمه رمز يا چيزي شبيه به آن را داشته باشند که آن فرد بايد از آن کلمه استفاده کند. از والدين کودک بپرسيد که اگر منتظر کسي هستند کلمه رمز آنها چيست.


اگر احساس مي کنيد که يک شخص خطرناک در اين مکان وجود دارد، حتما شما و همه کودکان در خانه بمانيد و بلافاصله با پليس تماس بگيريد


ايمن نگه داشتن کودکان در هنگام دسترسي به آب :در صورتي که کودک مي خواهد شنا يا استحمام کند بر آنها نظارت داشته باشيد. حتي احتمال غرق شدن کودکان بزرگتر نيز وجود دارد. از استخر حمام کودک استفاده کنيد و قبل از اجازه دادن به کودک براي رفتن در استخر، کارهاي ضروري را انجام دهيد.


مجدداً، قبل از اينکه والدين خانه را ترک کنند، براي شنا کردن کودک از والدين اجازه بگيريد و اگر در خانه نيستند، با آنها تماس بگيريد. اگر آنها بنا به هر دليلي اجازه ندهند، بسيار مهم است که به خواسته هاي آنها احترام بگذاريد.


ايمن نگه داشتن کودکان و نکات قابل توجه


به کودکان و حتي کودکان بزرگتر اجازه ندهيد تا به تنهايي به هر مکاني بروند، مگر اينکه والدين آنها 100 درصد با اين کار مشکلي نداشته باشند. اگر در حالي که شما در آنجا هستيد کودک به همراه دوست خود در حال تنظيم چيزي مي باشد که والدين از آن بي خبر هستند، اگرچه کار جالبي نيست، ممکن است مجبور شويد با والدين کودک تماس بگيريد.


آنها ممکن است وقت گذراندن کودک با دوست خود را تاييد يا رد کنند. اگر والدين قبلا به شما گفته اند که کودک آنها اجازه ندارد با هيچ يک از دوستانش وقت خود را سپري کند، خود شما مي توانيد به کودک بگوييد نه.


از همه خطرات خفگي آگاه باشيد. کودکان زير 5 سال بيشترين احتمال خفگي را دارند، اگرچه همه کودکان در هر سني ممکن است دچار خفگي شوند. براي جلوگيري از اين امر، اطمينان حاصل کنيد که مواد غذايي را به قطعات خيلي کوچک تقسيم کنيد و اگر کودک در حال بازي با اسباب بازي خود مي باشد، از نزديک او را تحت نظارت داشته باشيد تا خطر خفگي کاهش باشد.


اطمينان حاصل کنيد که کودکان دست به چيزهاي خطرناک نمي زند که به وسيله آنها به خود يا ديگران آسيب برسانند. مطمئن باشيد که والدين دسترسي کودکان به کابينت دارو و ابزار هاي تيز مانند چاقو را محدود کرده باشند. اگر ديديد کودک قصد دارد چيزي را که براي او مضر است به دست بياورد، فوراً آنها را متوقف کنيد.


اگر مي دانيد که آنها قرص يا دارويي را قورت داده اند، حتماً بلافاصله با مرکز اورژانس تماس بگيريد، زيرا آنها اطلاعاتي را بايد انجام دهيد را در اختيار شما قرار خواهند داد.


قبل از شروع به پرستاري از کودک، کمکهاي اوليه را بشناسيد. يادگيري کمک هاي اوليه بسيار مهم است، زيرا حتي اگر نياز به زنگ زدن به آمبولانس داشته باشيد، اگر کمک هاي اوليه را انجام دهيد، در صورتي که کودک دچار آسيب يا بيماري شديدي شود، مابين زندگي و مرگ او تفاوت زيادي مي باشد.


همچنين توصيه مي شود قبل از شروع به کارِ پرستاري کودک، احياي قلبي را ياد بگيريد، زيرا اگر کودک به هر دليلي در حال خفگي باشد يا ضربان قلب او در حال متوقف شدن باشد، به طور بالقوه مي توانيد زندگي او را نجات دهيد. احياي قلبي را به همراه کمک هاي اوليه اوليه مي توانيد در کلاس بياموزيد.


اطمينان حاصل کنيد که کودکان با يکديگر دعوا نمي کنند. اگر آنها در حال دعوا هستند و خيلي خشن رفتار مي کنند، احتمال آسيب ديدگي وجود خواهد داشت. بنابراين، از تشويق آنها به هرگونه کشتي گيري خودداري کنيد، يا بين کودکان دعوا ايجاد نکنيد. اگر آنها در واقع در حال مبارزه و آسيب بدني به يکديگر هستند، فوراً آنها را جدا کنيد.


جهت ايمن نگه داشتن کودکان :قبل از اينکه شغل پرستاري را بپذيريد


حتماً نسبت به اطلاعات مهم مربوط به آن آگاه شويد، از جمله سن کودکاني که قرار است از آنها پرستاري کنيد، هزينه پرستاري، تعداد ساعت هايي که قرار است از کودک پرستاري کنيد و کارهايي که در حين پرستاري از کودک از شما انتظار مي رود انجام دهيد. اگر به هر دليلي احساس راحتي نسبت به پذيرش پرستاري نداريد، از نپذيرفتن آن واهمه نداشته باشيد.


اگر اطلاعات و اقدامات ايمني کافي را براي مراقبت صحيح از کودک نمي دانيد، گفتن نه احتمالاً به اين معني است که والدين در هر حال مشکلي نخواهند داشت، زيرا اگر توضيح دهيد که نسبت به مراقبت از کودک آنها احساس راحتي نمي کنيد و دليلي براي اين کار خود داشته باشيد، والدين مي دانند که شما منفعت کودک آنها را نيز در نظر گرفته ايد.


گزينه ديگر به جاي گذراندن دوره احياي قلبي و دوره کمکهاي اوليه، گذراندن يک دوره منظم براي پرستاري کودک است. با گذراندن اين دوره ها نه تنها مي توانيد احياء قلبي را بياموزيد، بلکه مي توانيد برخي از نکات کمکهاي اوليه و نکات مهم ديگري را نيز براي نگهداري از کودک ياد بگيريد.


اگر جايي که در آن پرستاري کودک را به عهده گرفته ايد، مستعد يک فاجعه طبيعي است، حتما از والدين کودک محل استقرار پناهگاه را بپرسيد. در صورتي که محل پناهگاه را بدانيد، در زمان وقوع يک فاجعه طبيعي مانند گردباد، باعث مي شود زمان زيادي را ذخيره کنيد.


قبل از اينکه والدين خانه را ترک کنند، هر سوالي داريد از آنها بپرسيد، زيرا ممکن است والدين در يک جلسه مهم کاري يا يک رويداد مهم ديگر حضور داشته باشند و نتوانند تماس شما را پاسخگو باشند و مجبور باشيد تا زمان بازگشت والدين صبر کنيد. بنابراين، سعي کنيد فقط در مواقع اضطراري با والدين تماس بگيريد.


ايمن نگه داشتن کودکان در زمان خواب


اگر کودکان در رختخواب هستند، هر 10 تا 15 دقيقه يک بار آنها را بررسي کنيد. لازم نيست چراغ را روشن کنيد و سر و صدا کنيد، بلکه در را باز کنيد و سر خود را درون اتاق ببريد تا اطمينان حاصل کنيد که آنها در رختخواب خود در خواب و در امان هستند.


در هر شرايطي، بسيار مهم است که به شم غريزي خود اعتماد کنيد. اگر احساس مي کنيد که مشکلي پيش آمده است، يا اينکه کودک کاري انجام داده که به خود آسيب رسانده است، پس آنچه را که احساس مي کنيد درست است انجام دهيد. خواه با اورژانس تماس مي گيريد يا کودک را به بيمارستان مي بريد، اطمينان حاصل کنيد که امنيت کودک را در نظر داشته باشيد.


ايمن نگه داشتن کودکان در تغذيه:از هرگونه آلرژي و حساسيت غذايي که کودک از قبل داشته، اطلاع داشته باشيد. آنها را يادداشت کنيد يا مطمئن شويد که آنها را به نوعي به خاطر خواهيد سپرد اگر آنها را از خوردن غذاهايي که به آنها حساسيت دارند منع مي کنيد، زمان زيادي را صرفه جويي کرده و از بروز مشکلات احتمالي جلوگيري خواهيد کرد.


اگر هنگام پخت و پز از تابه و قابلمه استفاده مي کنيد، دستگيره هاي قابلمه را به سمت داخل اجاق گاز بچرخانيد. به اين ترتيب کودک قادر نخواهد بود تا به راحتي آنها را از اجاق گاز بيرون بکشد. اين امر به ويژه در صورتي مهم است که ماهي تابه و قابلمه حاوي غذاي داغ باشد، که باعث سوختگي کودک شود.



شرکت شکوفايي
شرکت خدماتي شکوفايي با15 سال سابقه درخشان در خدمت همشهريان عزيز شيرازي مي باشدانجام امور منزل و آشپزي، نظافت منزل و ادارات، نگهداري از سالمند سالم، پوشکي و لگني،مراقبت از کودک دلبندتان را به نيروهاي آموزش ديده ي ما بسپاريدکليه نيروهاي اعزامي اين شرکت بيمه حوادث ميباشند .
آدرس: شعبه شهرک گلستان فلکه دوم جنب بانک صادرات ورودي آپادانا
تلفن تماس:36222100و36204302
همراه:09300027071و09170227071و09020027071
شعبه ملاصدرا :نبش کوچه 4 مجتمع پزشکي ملاصدرا طبقه چهارم
تلفن :07136472790
همراه : 09304995570و 36472795 و 09039407071
30003405000051شماره ارسال پيام کوتاه بصورت شبانه روزي در خدمت همشهريان مي باشد
پشتيباني از طريق واتس آپ و تلگرام :09303008829


https://shekoufaei.com/weblog/training/babysitter/keeping-children-safe/


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کودک ,کنيد ,والدين ,کودکان ,باشيد ,پرستاري ,داشتن کودکان ,اطمينان حاصل ,حاصل کنيد ,کودک آنها ,اينکه والدين ,شرکت خدماتي شکوفايي ,نظارت داشته باشيد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لوازم وتحریر خدمات ایترنتی زهوکی مؤسسه فرهنگی تمیز آشپزی معرفي هنرهاي من دانلود پایان نامه - تحقیق- مقاله - پروژه remapdoctor123 Patricia Sharmila نیکیار